Augusztus elején kezdődik az NBIII-as labdarúgó bajnokság

2016. augusztus 3., szerda, 11:37

Augusztus hetedikén, az élvonalbeli Diósgyőr második csapata elleni mérkőzéssel kezdi az NBIII-as bajnokságot a Monor SE felnőtt férfi labdarúgócsapata, ahol bemutatkozhatnak az új igazolások:

- Urbán Gábor, korábbi 78 élvonalbeli találkozón szereplő támadó. A 2007/2008-as évadban aranyérmet szerzett az MTK-val, ekkor 17 góljával csupán egy találattal maradt le a gólkirályi címről.

- Bonifert Péter, jobb és bal szélen valamint a csatársorban egyaránt bevethető. Komoly NBI-es múlttal a háta mögött, Diósdi TC-től érkezett hozzánk.

- Karacs Dániel, 21 éves, 190 cm magas, kiváló felépítésű védőjátékos, aki védelem tengelyében bárhol bevethető védőként és középpályásként egyaránt.

- Ficsor Richárd, újpesti nevelésű támadó játékos, az FC Hatvan csapatától érkezett hozzánk, ahol a tavalyi évben a csapat legeredményesebb játékosa volt, 14 góllal.

- Illés Bence, 26 éves, jobb lábas védő játékos, aki képes az egész jobb oldalt bejátszani.

- Katona Roland, 1992-es születésű, jó felépítésű belső védő, aki meghatározó alakja lehet védelmünknek.

- Balanescu Dániel - A 2009-2010-es szezonban már igazolt tagja volt egyesületünknek, de akkor csupán 3 mérkőzésen szerepelt.

- Balogh Péter - Fiatal 18 éves kapusról is elmondható, hogy visszaigazolt hozzánk, hiszen éveket töltött el utánpótlásunkban.

Újabb egy évre kötött megállapodás született a következőkkel: Villányi Gergely, Csőke István, Bozsó Antal, Petrezselyem Tamás, Hunya Krisztián, Tamás Dávid, Tóth Ádám, Sárközi Szabolcs, Kelemen Ádám, Sárai Zoltán, Miholics Milán. U19-es csapatunktól a felnőttkeretbe került Schmidt Balázs. Sérüléséből felépült Fazekas Richárd is a csapat tagja.

A szakmai stábban nagy változás nem történt. A vezetőedző, Horváth Dávid munkáját továbbra is Kajli Zoltán segíti, a kapusokkal külön kapusedző Angyal Tamás foglalkozik.

Kancsulik Balázs erőnléti szakemberrel bővült a stáb, aki a bajnokságra való felkészülésben kap főként szerepet. A masszőri feladatokat változatlanul Tóth Sándorné Nóri látja el. Spárgl Dezső szolgálatára ebben az évben is számít a csapat segítőként.

Reméljük, hogy a fenti igazolások erősítésnek bizonyulnak az előttünk álló szezonban és jó játékkal járulnak hozzá csapatunk minél sikeresebb szerepléséhez! HAJRÁ MONOR!