Négy monori fiatal úszó is részt vett a korosztályos országos bajnokságon

2016. július 11., hétfő, 08:35

Hódmezővásárhelyen június végén rendezték meg a 2007-es születésű lányok és 2006/2007-es születésű fiúk Országos Bajnokságát. Az egész országból 60 egyesület versenyzői között szerepeltek a Monori SE úszói, városunkat 4 fővel képviselve.

Az év legnívósabb versenyén, a rajtkőre állás is komoly feladat, hiszen ebben a korosztályban már csak szintidő teljesítése mellett indulhattak a résztvevők. A Bock Luca, Sánta Vivien, Koblencz Kristóf, Szabó Kristóf alkotta monori csapat az első napon 4x50 MIX vegyesváltóban a 12. helyet szerezte meg, ami kiváló eredménynek számít. A második napon egyéni számokban mindegyik versenyző javítani tudott egyéni legjobbján, melyet a zárónapon tovább tudtak faragni.

Összességében elmondható, hogy a monori úszópalánták tisztességgel helytálltak a jobb körülmények között dolgozó és jóval tehetősebb úszóiskolák között is. A 3 napos verseny alatt 13 egyéni és 2 váltószámban indultak, ebből 10 egyéni számban új egyéni csúcsot úsztak, valamint 2 ezüstjelvényes és 5 bronzjelvényes időt teljesítettek.

Mind a négyüknek, valamint az őket felkészítő edzőknek gratulálunk, HAJRÁ MONOR!

Fotók: Monori SE Úszó Szakosztály facebook oldala. A részletes eredményeket ide kattintva olvashatják: Monor SE Úszó Szakosztály.