Döntött a képviselő-testület a „Tiszta udvar rendes ház” pályázatokról

2016. június 20., hétfő, 16:24

Mint arról többször olvashattak, újra kezdeményezett egy régi hagyományt Monoron a város vezetése. A Tiszta udvar rendes ház pályázat kiírásával sikerült ösztönözni, hogy a város lakosai saját kertjük ápolásával, virágosításával is hozzájáruljanak Monor szépítéséhez. A városkép javítása érdekében tett erőfeszítéseiket az önkormányzat is elismeri és ezúton is megköszöni ezzel a kitüntetéssel.

A május végi határidőig több jelentkezés is érkezett családi ház, társasház és pince kategóriákban. A beérkezett pályázatok tartalmát az elbíráló Városfejlesztési és Pénzügyi Bizottság tagjai a beküldött anyagokból; a kertek valódi hangulatát és szépségét pedig személyesen ismerhette meg. Ez alapján döntött úgy a képviselő-testület, hogy családi ház kategóriában az alábbi ingatlan tulajdonosok részesüljenek 2016-ban Tiszta udvar rendes ház elismerésben:

Győri Anett, Bocskai István utca 5.; Hevesi Ditta, Rákóczi Ferenc utca 52.; Hörömpő Gizella, Bem József utca; Kriskóné Szél Ágnes, Kinizsi Pál utca 7/a.; özvegy Szabó Károlyné, Dózsa György utca 64.; Szabó Károly, Wesselényi Miklós utca 13.; Vladár Miklós, Turner Ferenc utca 4.

Győri Anett udvara
Hevesi Ditta udvara
Hörömpő Gizella kertje

 

Kriskóné Szél Ágnes
Szabó Károlyné udvara

 

Szabó Károly udvara
Vladár Miklós udvara

A pályázaton társasház kategóriában a Balassi Bálint utca 21/D épület udvara, míg pince kategóriában Kriskó András Strázsa-hegyi pincéje érdemelte ki az elismerést.

Balassi Bálint utca 21/D

 

Kriskó András pincéje

A pályázathoz benyújtott többi fotót megtekinthetik városunk hivatalos facebook oldalán, az alábbi linkre kattintva: Tiszta udvar rendes ház.