Tájékoztató a Monori Szakrendelő működésével kapcsolatban

2016. április 16., szombat, 09:26

Városunk vezetői személyesen tárgyaltak a Bajcsy-Zsilinszky Kórház főigazgatójával, Dr. Bodnár Attilával a Monori Szakrendelő integrálásával kapcsolatban.

Mint azt a monoriak tudhatják, április 1-től a kórház szakrendelőjeként működik tovább a monori rendelő. A szervezeti átalakulás okán dr. Zsombok László polgármester kezdeményezett egyeztetést Dr. Bodnár Attila úrral, a Bajcsy kórház főigazgatójával. A kórház vezetője azonnal elfogadta a meghívást, személyesen vett részt az átadás-átvételen és végigjárta a szakrendelőt is.

Az átadás-átvételt követő egyeztetésen szóba kerültek többek között az elmúlt időszakban megfogalmazott kritikák, a rendelési időkkel kapcsolatos problémák is. Főigazgató úr tájékozódott a hosszú várólistákról, műszerezettség lemaradásairól, a labor működésének gondjairól, annak szűkös kapacitásáról, illetve az épület állagáról is.

Abban mindkét fél egyetértett, hogy a betegellátás színvonala javításra, a rendelőintézet pedig fejlesztésre szorul. Főigazgató úr olyan program kidolgozására tett ígéretet, mely a monoriak véleményének meghallgatásával, a fenti problémák megoldására törekszik a jövőben.

A konstruktív egyeztetés alapján ígéretet kaptunk, a helyi járóbeteg szakellátás javítására, az egészségügy jelenlegi helyzetében is vállalható jövőkép kialakítására.