Sikeres hét a Monori Rendőrkapitányság életében: karos forgalomirányító verseny győzelem és sikeres pályázati munka

2016. április 28., csütörtök, 10:41

Budaörsön rendezték meg a VI. Szakmai Közlekedésrendészeti Verseny rendőri karos forgalomirányító versenyszámának Pest megyei döntőjét. Az 1-es számú főúton, erős forgalom mellett mutathatták be a versenyzők gyakorlati tudásukat 2016. április 26-án a VI. Szakmai Közlekedésrendészeti Verseny rendőri karos forgalomirányító versenyszámának megyei döntőjén.

A jól szervezett elméleti és gyakorlati versenyen első helyezett lett a Monori Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának beosztottja, Matyó Csaba rendőr törzszászlós, aki a Visegrádon megrendezésre kerülő országos versenyen képviseli majd városunkat és a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságot.

A verseny dobogósai, középen Matyó Csaba rendőr törzszászlós

Szintén a héten kapták a jó hírt a kapitányság munkatársai, hogy a Holdkő Kulturális Alapítvány „Greenlight vissza nem térítendő pénzbeli, eszköz és partnertámogatások 2016. pályázaton” nyolc darab Fujitsu Siemens típusú asztali számítógépet nyertek. Az eszközöket a számítógép park modernizálására, ezzel a munkavégzés minőségi javítására fordítják.

Fotó: police.hu