Remek fellépőkkel várjuk a Borvidékek Hétvégéjére érkezőket!

2016. április 21., csütörtök, 10:52

A Borvidékek Hétvégéje az elmúlt években városunk egyik legnagyobb eseményévé nőtte ki magát. Több hónapos előkészítő munka előzi meg, hogy június 11-én több tucat helyi pince várhassa az ország 22 borvidékéről érkező borászokat. A szervezők és a közreműködők - összesen közel százan -, azon dolgoznak, hogy az ide látogató több ezer érdeklődő szórakozása zavartalan legyen és jó hírét vigyék Monornak.

Az idén ötödik alkalommal megrendezésre kerülő rendezvény két igazán remek koncerttel zárul majd. Monor Város Önkormányzatának támogatásával előbb a Vivat Bacchus énekegyüttes előadását élvezhetik a Szent Orbán téren felállításra kerülő színpadnál, majd zárásként a hazai fesztiválszezon egyik nagy kedvence a Pannonia Allstars Ska Orchestra zenekar lép fel, először Monoron!

 

A PASO 2012 után idén jelentetett meg először stúdióalbumot, sorban az ötödiket, Ghost Train címmel. A február 19-én telt ház előtt bemutatott album a csapat eddigi legerőteljesebb hangzású lemeze, egyaránt felfedezhetőek rajta a fajsúlyosabb, rockos, és a könnyedebb, kifejezetten táncos elemek is.