Monori éremeső a Pest megyei úszó csapatbajnokságon

2016. április 6., szerda, 10:00

A Monori SE Úszószakosztálya 2016. április 2-án a Pest Megyei Csapatbajnokság I. fordulóján szerepelt, ahol úszóink kiválóan teljesítettek. Az Érd Aréna Sportuszodában megrendezett versenyen népes, 31 fős csapat képviselte városunkat.

Fotó: Monor SE Úszó Szakosztály


A legfiatalabb korosztály tagjai minősítő vizsgával kezdték a versenyt, volt aki versenykarrierje első megmérettetését tudta le ezen a szép tavaszi délelőttön és volt aki már rutinos résztvevőként állt fel a rajtkőre. A jó hangulatú versenyen sok egymásnak önfeledten szurkoló, mosolygós monori gyermekarcot lehetett látni amellett, hogy a csapat egésze teljes erőbedobással küzdött a lehető legjobb eredményért.


A sikeres versenyt jól mutatja, hogy sok egyéni csúcs mellett a nap végére úszóinknak sikerült 10 egyéni (4 arany-, 4 ezüst-, 2 bronzérem), valamint 1 váltó érmet (aranyérem) begyűjteniük, emellett 16 pontszerző hellyel gyarapítani a szakosztály eredményességét a pontversenyben. A részletes eredményeket a szakosztály facebook oldalán olvashatják: Monor SE Úszó Szakosztály.


Gratulálunk minden résztvevőnek és az őket felkészítő edzőknek is! Hajrá Monor!