Májusban ismét Strázsahegyi Tekerő amatőr terep-kerékpárverseny

2016. április 22., péntek, 09:42

Idén is megrendezésre kerül a helyi tömegsport egyik legfontosabb eseménye a Strázsahegyi Tekerő. Az iskolák közötti egész éves játékos versengés kerékpáros versenye május 21-én 10 órától rajtol a jól bevált Bacchus téri helyszínen.

A nevezés május elejétől lehetséges az iskolai testnevelő tanároknál. Nevezési díjat idén sem kell fizetni, abban az esetben kérnek letéti díjat a szervezők, ha valaki a helyszínen nevez a versengésre. A 10 órakor kezdődő verseny pályáinak bejárására a rendezvény napján 9 órától van lehetőség. Nevezni bármilyen, a kresz előírásainak megfelelő és felkészített kerékpárral lehet, ezen kívül a fejvédő használata kötelező.

Óvodás kortól várnak minden résztvevőt, egészen „master” kategóriáig. A verseny ideje alatt vetélkedőkkel és kézműves foglalkozásokkal is készülnek a szervezők a Bacchus téren. A versenyre a jelentkezési lap kitöltésével tudnak regisztrálni, amit a részletes kiírással együtt megtalálnak a Vigadó Kulturális és Civil Központ honlapján, az alábbi linkre kattintva: NEVEZÉS.