Gázszivárgás és ideiglenes forgalomkorlátozás a Kistói út-Dózsa György utca kereszteződésében

2016. március 24., csütörtök, 14:07

A Tigáz Zrt. munkatársai tájékoztatták Monor Város Önkormányzatát, a Kistói utca és Dózsa Gy. utca sarkán folyamatos gázszivárgásról.

A hiba elhárításával kapcsolatos szervező munkákat megkezdték az illetékes és érintett, szolgáltatókkal, hatóságokkal a kapcsolatot felvették. Monor Város adottságai miatt a gázvezeték talajvízben áll, ezért a munkák elvégzése, annak bonyolultsága miatt több napot fog igénybe venni. A javítás ideje alatt néhány lakásban a földgázszolgáltatást nem tudják biztosítani: Az érintett lakások tulajdonosaival a Tigáz Zrt. munkatársai a kapcsolatot felvették és tájékoztatták őket. A gázszolgáltatásból ideiglenesen kizárt és érintett lakásokban a fűtést PB gázpalackokkal biztosítják, egyúttal a fűtőberendezések PB gáz használatához szükséges átállítását elvégzik.

A munkák idejére szükséges a Dózsa Gy. utca Kistói utca felőli lezárása, így a Kistói utcáról sem jobbra, sem balra nem lehet a Dózsa Gy. utcába behajtani a munkák ideje alatt. A Dózsa Gy. utcába a Fillér utcáról, vagy a Széchenyi utca és Bem József utcán keresztül lehet behajtani.

A munkák elvégzéséig a tisztelt érintettek, a lakosság megértését és türelmét kérik.