Városi programterv 2017

A Vigadó Kulturális és Civil Központ, Monor Város Önkormányzatának megbízásából 2017. évre is elkészíti; majd a város honlapján folyamatosan közreadja és a Strázsa újságban megjelenteti a város éves programtervét.

Amennyiben a Monoron működő szervezetek, egyházak, egyesületek, intézmények olyan programot terveznek, melyet szeretne a városi programtervben megjelentetni, az alábbi linkre kattintva, a mellékelt adatlapot kitöltve kell elküldeniük a Vigadó Kulturális és Civil Központ részére: ADATLAP 2017. ÉVI RENDEZVÉNYEKHEZ.

Kérjük, hogy az adatlapot 2016. október 24-ig, postai úton, e-mail-ben vagy személyesen jutassák el az alábbi elérhetőségek egyikén: Vigadó Nonprofit Kft. 2200 Monor, Kossuth L. u. 65-67., vigado@vigadokft.hu.

Városunk vezetése fontosnak tartja, hogy minél színesebb, sokrétűbb programokra tudjuk invitálni az érdeklődőket, ezért köszönettel vesszük, ha Önök is kezdeményezik rendezvények szervezését. Kérjük, hogy az időpontok tervezésénél legyenek figyelemmel a már lekötött dátumokra, hogy a városon belüli események ne jelentsenek egymásnak konkurenciát!

ADATLAP 2017. ÉVI RENDEZVÉNYEKHEZ