Monori középületek energetikai korszerűsítése KEHOP-5.2.9-2016

A projekt részeként két önkormányzati tulajdonú középületet kíván Monor Város Önkormányzata energetikai szempontból korszerűsíteni. Az egyik épület az Ady Úti Általános Iskola (Monor, Ady Endre utca 48-50.), a másik épület a József Attila Gimnázium és Közgazdasági Szakgimnázium (Monor, Ady Endre utca 12-14.) "B" (Petőfi utcai) épülete.

A tervek szerint mindkét épületen a külső nyílászárók kerülnek kicserélésre, és az épület utólagos hőszigetelése történik meg, valamint egy-egy 15 kW teljesítményű napelem rendszer kerül telepítésre az intézményekben. A külső hőszigetelés miatt mindkét intézmény homlokzata is megújul. A projekt eredményeként nagy mértékben csökkenni fog az épületek fenntartási költsége, komfortosabbá válnak a dolgozók és a tanulók számára, és esztétikai, városképi szempontból is megújulnak.

A pályázat benyújtásának tervezett dátuma 2017.05.02.

A pályázat benyújtásának feltétele egy feltételes közbeszerzési eljárás lefolytatása, melyben kiválasztásra kerül a leendő kivitelező. A nyertes ajánlattevővel az önkormányzat szerződést is köt, mely abban az esetben lép csak hatályba, ha az önkormányzat által benyújtott pályázat nyer.

A projekt megvalósításának tervezett ideje: 2017.07.03-2018.07.02.