Pleszkán Frigyes lánya és egykori zenésztársai ismét Monoron koncerteznek

2017. október 17., kedd, 08:11

Újra megelevenedik a tragikus hirtelenséggel elhunyt monori kötődésű jazz virtuóz zenei munkája a monori Vigadóban, hiszen Pleszkán Écska és Frici egykori zenésztársai ismét Monoron koncerteznek. Ezúttal egy boogie-woogie estre érkezik a soul énekesnő, valamint Gayer Ferenc és Dániel Balázs.

Gayer Ferenc nagy sikert aratott zenekarával a FröccsSzombaton

Gayer Ferencet is jól ismerhetik, hiszen kedvelt fellépője városunk rendezvényeinek, legutóbb a Budapest Ragtime Band zenekarral arattak nagy sikert az augusztus 19-i FröccsSzombaton. Ezúttal egy ifjú tehetség, Dániel Balázs érkezik velük, akit a szakmában Mr. Firehand-ként ismernek. Az elnevezés nem véletlen, hiszen kiváló zenei érzék és elhivatottság jellemzi a fiatalembert, akinek célja, hogy minél többen ismerjék és szeressék meg a boogie-woogie műfajt hazánkban. Rendszeres fellépője hazai és külföldi fesztiváloknak a blues, soul és jazz műfajban is. Olyan ikonok egykori zenésztársaival lépett már fel, mint Paul McCartney, Eric Clapton, Ray Charles, B.B. King, Carlos Santana és Chuck Berry.

Dániel Balázs "Mr. Firehand" a boogie-woogie műfaj hazai nagykövete

Hallgassák meg a fergeteges boogie-woggie estet a Vigadó Dísztermében, ahol a szervezők egy pohár monori borral is kedveskednek a koncert zárásaként!