„A velünk élő Petőfi” - rajzpályázat gyerekeknek

2023. március 1. 14:00

Helyszín: Vigadó Kulturális és Civil Központ (Kossuth Lajos utca 65-67.)

2023-ban Monoron is megemlékezünk Petőfi Sándor születésének 200. évfordulójáról! A március idusán megszervezésre kerülő családi napot megelőzően rajzpályázatot hirdetünk diákok részére „Velünk élő Petőfi” címmel.
Három korcsoportban várjuk a gyermekrajzokat, melyek Petőfi irodalmi munkásságához kötődjenek - legyen az egy verssor vagy cím képi ábrázolása, egy elbeszélő költemény szereplője vagy akár egy tájleíró versrészletről készült alkotás.

A pályázat témája: Petőfi Sándor költői munkássága
Korcsoportok: 6-9 évesek, 10-13 évesek, 14-18 évesek
Beadási határidő: március 1.

A műveket névvel, életkorral, elérhetőséggel, az alkotás címével ellátva; A3, A4 vagy A5 méretben kérjük elkészíteni; álló vagy fekvő formátumban; műfaji megkötés nélkül. A műveket a Vigadó Kulturális és Civil Központ első emeleti irodáiban adhatják le.

Értékelés: a műveket korcsoportonként közönségszavazásra bocsájtjuk a Vigadó facebook oldalán, a legtöbb „like” szavazatot kapó alkotásokat tárgynyereménnyel díjazzuk. A legjobb alkotások kiállításra kerülnek a március 15-én megrendezésre kerülő családi napon, mely egyben a rajzpályázat díjátadója is lesz.
További információ: vigado@vigadokft.hu, www.vigadokft.hu, 06-29/413-212
A programot a Nemzeti Kulturális Alap támogatja.