Idősek Világnapja

2022. szeptember 30. 17:00

Helyszín: Művelődési Ház (Monor, Bocskai utca 1.)

 

Városunk az Idősek Világnapja alkalmából színházi előadással egybekötött ünnepséggel kedveskedik a monori Szépkorúaknak. Monor Város Önkormányzatának megbízásából a Vigadó Nonprofit Kft. ezúton hívja meg Önöket 2022.09.30-án 17 órakor szervezett ünnepségre, melyet a monori Művelődési Ház Színháztermében rendezünk. (2200 Monor, Bocskai u.1.) 

Köszöntőt mond Darázsi Kálmán Monor város polgármestere.

A rendezvényen a Szekér Színház, Egy asszony két asszony című kamaradarabját láthatja a nagyérdemű közönség, melyet Póka Éva vitt színre.

 A darabban két házasság előtt álló leány beszélget egymással – miről, másról, mint az előttük álló nagy változások természetéről, a férfiakról, a házasságról, szeretetről, barátságról és szerelemről; de még a gyűlöletről is. 

A legtöbbször humoros, de esetenként szívszorító történetek során át a  mosolyra indító naivitás és az ösztönös asszonyi rafinéria olyan módon válik egységgé, hogy a néző észrevétlenül egy kedves és szinte minden esetben megszívlelendő tanulságot hordozó,  alapvetően optimista hangulatú anekdotavilág kellős közepében találja magát.

Az ünnepségen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet a Vigadó portáján személyesen vagy telefonon a 06-29/413-212-es telefonszámon vagy a nyugdíjasklubok vezetőinél tudnak megtenni, 2022.09.23-ig.

Regisztráció a terem befogadóképességét figyelembe véve korlátozott számban igényelhető. (Max.200 fő)