Családi nap a Művelődési Házban

2022. szeptember 23. 16:00

Helyszín: Művelődési Ház (Monor, Bocskai utca 1.)

Szeptember 23-án délután a Művelődési Házban ingyenesen látogatható családi kézműves és szórakoztató program nyitja a beltéri rendezvények szezonját. A Kultúrházak éjjel-nappal országos programsorozathoz csatlakozva, 16 órától megismerhetik most induló, és újrainduló csoportjainkat, szakköreinket; melyekhez bármikor csatlakozhatnak az előttünk álló hónapokban!
Bemutatkoznak:
- a Monori Strázsák Néptáncegyüttes több korosztályban is működő csoportjai
- a népi hagyományokkal, valamint gyermekjátékokkal ismerkedő Táncoló aprócskák
- a legfiatalabb rendszeres látogatóinkat váró Csucsujgató foglalkozás, ahol a babák és szüleik ölbéli játékokkal, mondókákkal, ritmushangszerekkel szórakoztatják egymást
- a Magóricska Meseműhely
- a szeptembertől induló Színjátszó szakkör
- mézeskalács és nemezelés szakkör
Jó idő esetén népi játékokat próbálhatnak ki a gyerekek és felnőttek a Művelődési Ház udvarán, miközben a Nagycsaládosok Monori Egyesületének kézműves sátraiban is várják a résztvevőket.
Az idősebb családtagokra is gondoltunk, a Közös Út Cukorbetegek Egyesületének köszönhetően vércukor- és vérnyomásmérésre is lesz lehetőség.
17 órától:
Bergengóc Zenegóc együttes interaktív gyermekkoncertje! A zenés és színházias, bábozással színesített műsor főszereplői a gyerekek és egy óriási meséskönyv! A színpadon látható mesekönyvben közismert mesefigurák (Pom Pom, Kíváncsi Fáncsi, Nagy Ho-Ho-Horgász, Micimackó és mások) rejtőznek, arra várva, hogy a gyerekek fellapozzák a könyvet és megszólaljanak a róluk szóló dalok!
18:30-tól:
Monori Strázsák Néptáncegyüttes tagjai vezetésével szabadtéri tűzgyújtás, és körtáncok tanulása zárja a programot.
Szeretettel várjuk az érdeklődőket a Művelődési Házban megrendezésre kerülő családi napra szeptember 23-án, melynek minden programja ingyenesen látogatható!