Monori Pincezene Fesztivál

2022. július 16. 17:00

Helyszín: Szent Orbán tér


Gyerekeknek 17 órától óriás buborék show, felnőtteknek monori borok, és változatos zenei kínálat az első alkalommal megrendezésre kerülő Monori Pincezene Fesztiválon! Minden vásárláshoz jár egy kupon, mellyel a nézők döntenek a 100.000.- forint értékű közönségdíj nyerteséről!

 


Július 16-án Pincezene Fesztivál!
Egy új, jellegzetesen monori zenei program szervezésébe kezdett a Vigadó Kulturális és Civil Központ az év elején. A Szent Orbán téren megvalósuló esemény egyesíti az utcazenélés élményét és kötetlenségét, valamint városunk legfőbb turisztikai vonzerejét, a hangulatos pincesorokat. Így jött létre a Monori Pincezene Fesztivál, mely amatőr zenei formációknak nyújt bemutatkozási lehetőséget.
Az egyedi helyszín és a közönségdíj nyertesének járó százezer forint nagy érdeklődést váltott ki a zenekarok körében is. Július közepén az alábbi zenekarok mutatkozhatnak be Monoron, az ezer pince városában:
Red One House - utcazene, komédia, hokum blues
Újratervezés zenekar - saját rockdalok
Dinoszaurusz Rock Band - közismert rock slágerek
Dark Tapes - dark rock
A program részeként helyi vendéglátók termékeiből választhatnak majd, így a változatos zenei kínálat mellett minden adott lesz a remek szórakozáshoz az első Monori Pincezene Fesztiválon!