Gyereknap a Művelődési Házban

2021. május 30. 14:00

Helyszín: Művelődési Ház (Monor, Bocskai utca 1.)

A szabadtérre tervezett esemény védettségi igazolvány nélkül is látogatható; azonban rossz idő esetén a Művelődési Házban, beltéren kerül megrendezésre a program, ahová szükség lesz az oltás meglétét igazoló okiratra. Kedvezőtlen időjárás esetén, indulás előtt keressék fel a Vigadó Kulturális és Civil Központ honlapját vagy facebook oldalát az aktuális információkért!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hosszú idő után újra közösségi programra várhatja az érdeklődőket, a Vigadó Nonprofit Kft., május 30-án délután gyereknapi programokat szerveznek a Művelődési Házban. 14 órától Toma játékmester és barátai izgalmas és szórakoztató gyermekjátékokkal készülnek az érdeklődőknek; buborék bemutató és kipróbálható óriásbuborék készítő eszközök; rodeóbika és további légvárak várják a kicsiket és nagyokat. A Nagycsaládosok Monori Egyesülete kézműves foglalkozásokkal készülnek az eseményre.

15:30-tól Mikola Péter kiskoncertje gondoskodik a nevetésről, 17 órától pedig BrassDance mindig vidám csapata szórakoztatja a gyerekeket és felnőtteket.

14:00-18:00
Toma játékmester és barátai izgalmas és szórakoztató gyermekjátékai
Buborék bemutató és kipróbálható óriásbuborék készítő eszközök
Légvárak: rodeóbika, rodeó labda és csúszdás ugrálóvár 
Nagycsaládosok Monori Egyesületének kézműves foglalkozásai

15:30
Mikola Péter kiskoncertje

17:00
A Daniel Speer Brass fúvósegyüttes játékos koncertje mesefilmek zenéivel

A programot a Művelődési Ház udvarán szervezik. A szabadtéri esemény ingyenesen, korlátozások nélkül látogatható, maximális létszám 500 fő. Kedvezőtlen időjárás esetén, indulás előtt keressék fel a Vigad Kulturális és Civil Központ honlapját vagy facebook oldalát az aktuális információkért!