Strázsahegyi Tekerő

2019. május 11. 09:00

Helyszín: Bacchus tér (Monor, Bajcsy-Zs. E. u. 81.)

A szervezők tájékoztatása:

Kedves érdeklődők! A május 11-i Stázsahegyi Tekerő terepkerékpár versenyt a meghirdetett program szerint megtartjuk! Várjuk az érdeklődőket a kísérő programokra: bemutatók, kézműves foglalkozások, ugrálóvár. Felhívjuk a versenyen indulók figyelmét, hogy a pályán lehetőség szerint óvatosan közlekedjenek, a bukósisak használata kötelező, anélkül a versenyen nem vehetnek részt!
Előre is jó szórakozást kívánunk!  
____________________

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, kicsiket és nagyokat egyaránt a Strázsahegyi Tekerő amatőr terepkerékpár-versenyén.

2019. május 11-én szombaton 9:00-tól több korosztályban indulnak a versenyek, Monoron a Bacchus térről (Bajcsy Zs. E. u.) a Téglagyári pincék között. Korosztályonként az első három helyezett értékes ajándékot kap. A tekerő ideje alatt vetélkedők, ugráló vár és kézműves foglalkozások várják az érdeklődőket. További információ: www.vigadokft.hu honlapon, a 06-29/413-212-es telefonszámon.

Letölthető versenykiírás és nevezési lap: https://www.vigadokft.hu/index.php?&i=monor-vigado-esemenyei&r=hamarosan&cs=rendezvenyek&es=2019-ben-is-strazsahegyi-tekero