FröccsSzombat

2018. augusztus 18. 17:00

Helyszín: Szent István tér (Monor, Kossuth L. u. 85.)

2018. augusztus 18. Monor Városközpont
FröccsSzombat Monoron

Augusztus 18-án ismét megrendezésre kerül a monori borok helyi fesztiválja a városközpontban. Az augusztus 20-i programokat megelőző szombaton – csakúgy mint a tavalyi évben – szórakoztató zenei produkciók várják a látogatókat.

Elsőként a gyerekek és családok leendő kedvenc zenekara, a Kifli Zenekar lép színpadra. Vidám és változatos koncerttel várják az aprónépet! Az esti szórakoztatásról a hazai jazz élet egyik ismert szereplője Micheller Myrtill és a kiváló zenészekből álló Swinguistique zenekar gondoskodik. Ismerős arcokat köszönthetünk majd, hiszen Myrtill nem először látogat Monorra; az őt kísérő muzsikosok pedig pilisi származásúak. A zenekar 2011-ben alakult, műsoruk a XX. század Franciaországának hangulatát idézi fel francia és angol nyelvű dalokkal, vidám gipsy swing stílusban. Három albumuk is megjelent már, sikerüket jól mutatja, hogy a MüPában is telt ház előtt játszottak.

Emellett természetesen a helyben készült borok és kézműves finomságok sem hiányozhatnak! Minden adott, hogy az eddigi sikeres szombati boros rendezvények augusztus 18-án folytatódjanak!  

A koncertek ingyenesen látogathatóak!