Budapest Bár koncert

2018. augusztus 20. 20:15

Helyszín: Szent István tér (Monor, Kossuth L. u. 85.)

A koncert a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg!

A zenekar már 10 éve játssza sajátos és merész feldolgozásait, válogat a csodálatos dalkincsből, amit a magyar zeneirodalom ránk hagyott. Sőt, ők is hozzátesznek ehhez az örökséghez: legújabb lemezeiken egyre több saját szám is szerepel. A koncerteken immár 10 album anyagából válogat a rendkívül sokszínű zenekar. Monorra a Farkas Róbert vezette nagyszerű Budapest Bár zenekar Behumi Dórival, Rutkai Borival, Frenkkel, Keleti Andrással és Szűcs Krisztiánnal érkezik.

A Budapest Bár védjegyévé vált egyedi stílus gyökerei az 1920-30-as évekbeli, budapesti kávéházak világáig nyúlik vissza. Az ismert és kedvelt dalokat cigányzenei alapokon, jazz, pop, rock, klezmer és számos zenei műfaji elemmel ötvözve értelmezik újra – ezzel megteremtve egy új zenei irányzat, a gypsy lounge alapjait.

A Budapest Bárt nem lehet nem szeretni: el kell jönni a koncertre, hátradőlni, bulizni, élvezni a zenét és a jobbnál jobb számokat! El lehet hozni a nagyit, az unokát, a barátnőket – garantáltan mindenki jól fogja magát érezni.

A Budapest Bár cikázik a zenei stílusok között és kiszakít a mindennapokból. Örömzene nyitott füleknek!

A Budapest Bár zenekar: Farkas Róbert (hegedű, gitár), Farkas Mihály (cimbalom), Ökrös Károly (harmonika, zongora), Farkas Richárd (bőgő), Kisvári Ferenc (dob). Énekesek: Behumi Dóri, Rutkai Bori, Frenk, Keleti András és Szűcs Krisztián.

A koncert a monori államalapítás ünnepe keretén belül kerül megrendezése, látogatása ingyenes! Az esemény teljes programja itt olvasható: https://www.facebook.com/events/1589473334496752/

Fotó: Ruth Zuntz