Borvidékek Hétvégéje

2018. június 9. 10:00

Helyszín: Szent Orbán tér és környező pincesorok (Monor, Strázsa hegy)

Szeretettel várunk minden érdeklődőt Monoron az ezer pince városában! Az ország 22 borvidékének kínálata, ingyenes kulturális programok, BIKINI koncert június 9-én a Borvidékek Hétvégéjén! 3 színpad, 8 zenekar, 35 nyitott pince, 41 borászat és több mint 50 meghirdetett program várja az érdeklődőket! Az estét a Bikini zenekar koncertje zárja!

 

Az esti koncert helyszíne és a Borvidékek Hétvégéje területe autóval nem közelíthető meg!  A rendezvény központi tere, a Szent Orbán-tér megközelíthető gyalogosan, kerékpárral a város felől a Csokonai utca-Strázsahegyi dűlő vagy az Acsádi utca-Mendei út útvonalakon. A Vigadó – Szent Orbán-tér útvonalon 11:00-22:30 között egész napos kisvonat járat közlekedik, melyet egy útra szóló, 400 forintos jeggyel vehetnek igénybe. A gépkocsival érkezőknek ingyenes parkoló áll rendelkezésükre közvetlenül a vendégváró pincéknél végződő Locsodi úton! Részletek ide kattintva olvashatóak!

 

Minden, amit a térség legnagyobb boros programjáról tudni kell, elérhető a rendezvény önálló honlapján a www.borvidekekhetvegeje.hu oldalra kattintva! Reméljük, hogy az esemény imagefilmje elnyeri tetszésüket!