Az államalapítás ünnepe

2016. augusztus 20. 17:30

Helyszín: Szent István tér (Monor, Kossuth L. u. 79.)

Várunk minden kedves érdeklődőt augusztus 20-án az államalapítás ünnepe alkalmából szervezett városi rendezvényre!

A városközpontban felállított színpadokon hagyományosan az új kenyér megáldásával kezdődik a program 17:30-kor, melyet dr. Zsombok László polgármester köszöntője követ.

A gyerekeket és családokat 18 órától gólyalábas, vidám előadás várja, melynek végén cirkuszi játszóházban próbálhatják ki zsonglőr képességeiket és egyensúlyérzéküket.

A 21 órakor kezdődő tűzijátékot tűzzsonglőr show egészíti ki, mely méltó felvezetése lesz az ország egyik legnépszerűbb zenekarának, Nagy Feró és a Beatrice zenekar koncertjének! A rendezvény látogatása ingyenes!

A rendezvény miatt ideiglenes forgalomkorlátozás Monoron augusztus 20-án!

 

Az esti koncert és tűzijáték helyszínét a Petőfi Sándor utcán keresztül vagy a Kossuth Lajos utcán a Mátyás király utca felől tudják megközelíteni az alábbi forgalomkorlátozások miatt:

a Kossuth Lajos utca - Deák Ferenc utca és Bocskai utca közötti szakasza – lezárásra kerül a gépjárműforgalom elől. Az érintett szakaszon gyalogosan csak a Polgármesteri Hivatal oldalán található járdát használhatják az érdeklődők. Biztonsági okokból a nézőteret a Bajcsy-Zsilinszky Endre útról gyalogosan nem lehet megközelíteni!