Monor város hírei

Két napig Monoron dolgozik a Covid szűrőbusz

2021. március 9.

A Nemzeti Népegészségügyi Központ és az Országos Mentőszolgálat egymást követő két napon biztosít időszakos koronavírus-tesztállomást Monoron a COVID szűrőbusz kirendelésével. 2021. március 10-én és 11-én a Városi Uszoda parkolójába érkezhetnek azok, akiknek háziorvosa megrendelte a COVID tesztet és nincsenek súlyos tüneteik.

Újra lesz lehetőség a mobil laborban történő mintavételre

2020. december 16.

A Nemzeti Népegészségügyi Központ és az Országos Mentőszolgálat újra biztosítja az időszakos koronavírus-tesztállomást Monoron a COVID szűrőbusz kirendelésével. 2020. december 18-án, pénteken 9-16 óra között a Városi Uszoda parkolójába (Monor, Balassi u. 14.) érkezhetnek azok, akiknek háziorvosa megrendelte a COVID tesztet, nem súlyosak a tüneteik, azonban a Mentőszolgálat még nem jutott el a lakcímre a mintavétel miatt.

Harmadszor is Monoron lesz a COVID szűrőbusz

2020. december 10.

A Nemzeti Népegészségügyi Központ és az Országos Mentőszolgálat harmadik alkommal biztosít időszakos koronavírus-tesztállomást Monoron a COVID szűrőbusz kirendelésével. 2020. december 11-én, pénteken 9-16 óra között a Városi Uszoda parkolójába (Monor, Balassi u. 14.) érkezhetnek azok, akiknek háziorvosa megrendelte a COVID tesztet, nem súlyosak a tüneteik, azonban a Mentőszolgálat még nem jutott el a lakcímre a mintavétel miatt.

Gyermekorvosi helyettesítés

2020. december 9.

Dr. Pálfi Zsuzsanna és Dr. Lakos Gábor rendelésében az alábbi helyettesítések szerint látják el a betegeket a hónap második felében.

Újra Monorra érkezik a COVID szűrőbusz

2020. december 3.

A Nemzeti Népegészségügyi Központ és az Országos Mentőszolgálat immár második alkommal biztosít időszakos koronavírus-tesztállomást Monoron a COVID szűrőbusz kirendelésével. 2020. december 4-én, pénteken 9-16 óra között a Városi Uszoda parkolójába érkezhetnek azok, akiknek háziorvosa megrendelte a COVID tesztet és nincsenek súlyos tüneteik.

COVID szűrőbusz Monoron

2020. november 25.

Az Országos Mentőszolgálat 2020. november 27. napján pénteken 9-16 óra között a Városi Uszoda parkolójában COVID szűrőbuszt biztosít koronavírus-tesztállomás céljára. A szűrésen azok vehetnek részt, akiknek a háziorvosa megrendelte a COVID tesztet, nem súlyosak a tüneteik, azonban a Mentőszolgálat még nem jutott el a lakcímre a mintavétel miatt.

Fogorvosi helyettesítés

2020. november 12.

Koródyné dr. Berta Ágnes fogorvos rendelésében az alábbi helyettesítések szerint látják el a betegeket a következő hetekben.

Szakorvosi Rendelőintézet elmaradó rendelései

2020. október 14.

Monor vezetése fontosnak tartja a betegek tájékoztatását a szakrendelő működésével kapcsolatban, ezért az előre tervezetten elmaradó és változó rendelésekről a megújult városi honlapon is tájékoztatja az érdeklődőket.

Fogorvosi helyettesítés

2020. augusztus 26.

Koródyné dr. Berta Ágnes 2020. augusztus 28-től szeptember 7-ig szabadságon van, a rendelésben ez időszak alatt helyettesíti : dr. Jodari Gholamzadeh Mohammad Hassan.

Betegellátási rend a szakrendelőben

2020. május 11.

Az egészségügy szakaszos újraindítását elrendelő intézkedéseket követően, május 4-től új betegellátási rend és működési rend lépett életbe a Szakorvosi Rendelőintézetben.

LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÁS

2020. április 27.

Az Emergency Service Kft. lakossági tájékoztatója, a központi orvosi ügyelet működési rendjéről a koronavírus járvány idején meghirdetett egészségügyi vészhelyzettel kapcsolatosan.

Monori Büszkeségfal
Újabbak
Régebbiek