Monor Közbiztonságáért Díjban részesült Bodor Mihály

2023. október 12., csütörtök, 21:33

Darázsi Kálmán polgármester adta át a Monor Közbiztonságáért Díjat Bodor Mihály részére.

Bodor Mihály 2008 óta a Monori Polgárőr Közhasznú Egyesület aktív tagja. A monori polgárőrök  tizenkét éve jelzőőri tevékenységet végeznek a Monori Ady Úti Általános Iskolánál, ahol Mihály az egyik olyan polgárőr, aki szinte minden reggel jelen van, ha esik, ha fúj, az iskola előtti gyalogos-átkelőhelyen segíti az iskolásokat és az őket kísérőket a biztonságos átkelésben. Ennek a kezdeményezésnek és megvalósításának egyik kiemelkedő oszlopos tagja a kezdetek óta. Szinte mindenki ismeri már, aki arra jár, hiszen, Misi bácsi" ahogy sokan hívják, ennek a gyalogos-átkelőhelynek egy ,ikonikus" résztvevője. Rendezvényeken, városi ünnepségeken és természetesen az éjszakai szolgálatokon is nagyon sokszor találkozhatnak vele a lakosok. A tavalyi évben a Pest Megyei Polgárőr Szövetség felkérésére egy hetet töltött el a déli határvidéken, önkéntes szolgálaton, amiért külön kitüntetésben is részesülhetett, de a korábbi években mikor még az egyesület biztosította a monori labdarúgó mérkőzéseket, szintén aktív résztvevője volt a polgárőrök által biztosított rendezői gardának, ezzel is támogatva a helyi sportéletet. 

Polgárőrtársai tekintéllyel figyelnek fel rá, hallgatnak szavaira és tapasztalatára. Jelenleg az egyesület Felügyelő Bizottságának is a tagja, mely során betekintést nyer az elnökség munkájába és a tagok is bizalommal fordulnak hozzá. Ebben az évben az Országos Polgárőr Szövetségtől a tizenöt éves tagságára való tekintettel elismerő oklevélben részesülhetett. 

Szolgálatokon kívül is folyamatosan segíti az egyesület munkáját, hiszen most már szabadidejéből adódóan többször ráér, és így sok esetben képviseli a Monori Polgárőr Közhasznú Egyesületet különböző meghívásokon, értekezleteken és fórumokon.

 

A kitüntetéshez gratulálunk!