Kérdőív

Milyen irányba fejlődjön tovább városunk
a 2021–2027-es időszakban?

Tisztelet Monori Polgárok!

Városunk az elmúlt években jelentős fejlődésen ment át. Új családi otthonok épülnek, fejlődnek a vállalkozások, nagyfoglalkoztatók fektetnek be Monoron. A közintézményeink megújulása folyamatos. A növekvő lakosság igényeit is kiszolgálja az új óvoda, épül a vásártéren a második bölcsődénk. Már folyik a Napsugár Óvoda fejlesztésének, bővítésének tervezése. Mindkét középiskolánk bővül, a kor igényinek megfelelően korszerűsödik, ezzel is erősítve a város térségi szerepét. Elkészült a szakorvosi rendelő fejlesztési programja, indulhat a felújítás. Az okos város fejlesztési elemei mellett a József Attila út, a Kistói út és a Kossuth Lajos út új burkolatot kap. A kormány támogatja az önkormányzati utak építését, felújítását is. Mindezt az ország gazdaságának erősödése, sikeres pályázatok teszik lehetővé. Most indul a következő 7-éves pénzügyi ciklus az EU-ban, lehetőségünk van új fejlesztési programok indítására. Monoron eddig politikai társadalmi egyetértés volt a fő irányokat tekintve. Ezt a hagyományt szeretnénk folytatni, ezért kérjük a város polgárait, szervezeteit, hogy az elérhető kérdőív kitöltésével segítsék a város további útjának kijelölését.

Tisztelt Monori Lakosok!

Az elmúlt időszakban a Magyar Kormány jóvoltából rengeteg fejlesztés valósulhatott és valósul meg városunkban. Az idei évben indul az EU következő hét éves pénzügyi ciklusa, mely Monor fejlődésére is nagy hatással lesz. A lakosság bevonásával közösen szeretnénk ezt a folyamatot megvalósítani, mely továbbra is településünk jövőbeli tervszerű fejlesztését tűzte ki célul. Ennek megvalósítása érdekében kérdőíven keresztül várjuk a lakosság észrevételeit, igényeit. Szeretnénk, ha a városunk jövőbeni fejlesztéseiről Önök is elmondhatnák gondo-lataikat! Monor vezetésének eltökélt célja, hogy a településünket érintő fejlesztések alapjai a lehető legszélesebb közösségi egyetértésen alapuljanak. Ezért kérjük, segítse munkánkat a következő kérdőív kitöltésével!
Számítunk Önre, mert az Ön véleménye is fontos!

Pogácsás Tibor
országgyűlési képviselő
Darázsi Kálmán
polgármester

*Minden kérdésre legalább egy válasz megadása kötelező!

Ha problémát észlel a kérdőív kitöltésével kapcsolatban, vagy segítségre van szüksége a kitöltéshez küldje el nekünk a helpdesk@vigadokft.hu címre.

  • Jellemezze három kifejezéssel Monor fejlődését az elmúlt 10 évben!
  • Milyen megoldási módokat javasol annak érdekében, hogy a fiatal, kisgyermekes családok Monoron tervezzék jövőjüket?
  • Tegyen három konkrét javaslatot a 2021–2027 időszakra vonatkozóan, városunk további fejlődését segítő beruházásokra!
  • „Monor, az ezer pince városa” - a turizmus fejlesztése érdekében Ön milyen további beruházásokat látna szívesen a Strázsa-hegyen?
  • A szabadidő hasznos eltöltésének érdekében milyen újításokat fogadna szívesen a városban?
  • A „Szépkorúak” számára milyen közösségi tereket hozna létre, az aktív pihenésük érdekében?
  • Milyen további kikapcsolódási lehetőségeket látna szívesen városunkban, melyeket Ön is rendszeresen látogatna?
  • Kimondottan a fiatal korosztály helyben való szórakozásának érdekében milyen fejlesztéssel lenne elégedett?
  • FREE WIFI, OKOS gyalogátkelőhely, OKOS WC, OKOS közvilágítás... Ön milyen további OKOS megoldásokat fogadna szívesen?
Monori Büszkeségfal
Újabbak
Önkormányzat
Akikre büszkék vagyunk
Önkormányzat
Önkormányzat
Önkormányzat
Ügyintézés

ide írom  a bevezetőt

Régebbiek