Monorra látogatott Nagy István agrárminiszter

Monorra látogatott Nagy István agrárminiszter

A Magyar Galamb- és Kisállattenyésztők Országos Szövetsége által szervezett börze megnyitóján járt Monoron Nagy István. Az évekkel ezelőtt Monorra költözött vásárt a szövetség vasárnap első alkalommal szervezhette az új, saját tulajdonában lévő, nyolc hektáros monori területen. 
Városunk is csatlakozott a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalomhoz

Városunk is csatlakozott a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalomhoz

A Monori Polgármesteri Hivatal épületére is kikerültek a babazászlók - egy a kislányoknak, egy a kisfiúknak. Ezzel Monor is csatlakozott a mozgalomhoz, melynek célja, hogy babazászlóval köszöntsük az újszülött gyermekeket és szüleiket, ezzel is ösztönözve, hogy minél több kisgyermek születhessen a jövőben.
Tájékoztató

Tájékoztató

Tisztelt Lakosság! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a járványügyi helyzet alakulására való tekintettel 2020. szeptember 22. napjától a Monori Polgármesteri Hivatal az alább olvasható rend szerint fogadja az ügyfeleket!
Új óvodába várják a gyerekeket Monoron

Új óvodába várják a gyerekeket Monoron

Az ünnepélyes átadást követően hamarosan a gyermekek is birtokukba veszik a Bajcsy-Zsilinszky utcában felépült új monori óvodát. A három csoportszobás intézmény építésére egy Pest megyei pályázaton elnyert, a Pénzügyminisztérium által biztosított támogatás adott lehetőséget az önkormányzatnak.
Köszönet a véradóknak

Köszönet a véradóknak

2020. szeptember 9-én a Monoron megjelent véradók igazán kitettek magukért, ezen a napon az országban szervezett több mint 60 véradás közül városunkban jelentkezett a legtöbb önkéntes! 134-en jelezték véradási szándékukat a Művelődési Házban, ők összesen 351 élet megmentéséhez szükséges vérkészítmény előállításában segítettek.

Gemini Televízió - 2020. 09. 19. - 38. hét

A 38. heti adás tartalma: 1. Tolóhajó modellek versenye a Tavasparkban 2. Interjú Hanzelik Andrea ügyvezetővel 3. Néptáncgála 2017 (ismétlés) 4. Első kézből