Megjelent a Strázsa újság áprilisi száma

2020. április 3., péntek, 08:48

Április első napjaira megjelent a Strázsa újság e havi, veszélyhelyzettel kiemelten foglalkozó száma. A rendkívüli intézkedésekre tekintettel a tervezettnél egy héttel korábban került nyomdába a lap, ennek megfelelően a lakosság felé való terjesztés is véget ért már.

Monor Város Önkormányzatának újságja nagy terjedelmben foglalkozik az intézmények, szolgáltatók megváltozott működési rendjével. A lapban olvashatják a lapzártakor aktuális információkat egészségügyi, oktatási, nevelési, szociális ellátási formákról. Nyomtatott formában ezek frissítése már nincs lehetőség, a napi aktuális veszélyhelyzeti intézkedések egfontosabb tudnivalóit online követhetik városunk honlapján, IDE kattintva.

Fontos tudni, hogy az óvodai beiratkozásról megjelent tájékoztató hatályát vesztette, a beiratkozás április 1-jén kihirdetett menete ITT olvasható. A lap április számát interetet keresztül is olvashatja, IDE kattintva. Kérjük, amennyiben az egyre pontosabb terjesztés ellenére sem dobták be postaládájukba az aktuális számot, jelezzék felénk e-mail-ben a titkarsag@monor.hu címre küldött levélben, mely pontos címüket is tartalmazza!