Megjelent a Strázsa újság idei első száma

2020. január 23., csütörtök, 11:02

Monor Város Önkormányzatának hivatalos lapja immár 29. éve jelenik meg minden hónapban. Az újságot szerkesztő Régió Lapkiadó Kft. új, eddigieknél megbízhatóbb terjesztési rendszerének köszönhetően már a postaládákban találkozhattak a helyi újsággal.  

Az idei első számban Darázsi Kálmán polgármestert kérdezték a szerkesztők arról, hogy mi vár Monorra a 2020-as évben. Betekintést kaphatnak az olvasók a téli csúszásmentesítés megszervezésének kulisszái mögé; valamint olvashatnak a vasútállomás parkolóinak rendezéséről és a tervezett gyorsvasútról is. Papp János, a monori gyógynövénypark gondozója Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember első monori előadásáról írt beszámolót; emellett Dr. Gucsik Arnoldról, a földtudományok doktoráról, a NASA jelenkorának egyik kiváló tudósáról, egykori monori gimnazistáról is olvashatnak.

Több más egyáb témát, sporthíreket, programajánlókat is találnak a lapban, melyet IDE kattintva interneten is olvashatnak. Kérjük, amennyiben az egyre pontosabb terjesztés ellenére sem dobták be postaládájukba az aktuális számot, jelezzék felénk e-mail-ben a titkarsag@monor.hu címre küldött levélben, mely pontos címüket is tartalmazza!

Címlap: Régió Lapkiadó Kft.