Szakorvosi Rendelőintézet elmaradó rendelései

2018. április 10., kedd, 10:02

Monor Város Önkormányzatát is sok esetben keresték és keresik a rendelő működéséhez köthetően. Bár a rendelő működtetése nem az önkormányzat hatásköre, városunk vezetése lehetőségeihez képest eddig is mindenben segítette a szakrendelő működését.

A jövőben az önkormányzat azzal is hozzájárul a lakosság tájékoztatásához, hogy az előre tervezetten elmaradó és változó rendelésekről a megújult városi honlapon és a város hivatalos facebook oldalán is tájékoztatja a monoriakat és az érdeklődőket.

Fontos ez azért is, mert sok esetben kötik Monorhoz az egészségügyi ellátás során tapasztaltakat. Az ellátási körzet közel 50.000 (egyes ellátási területeken 90.000) lakosa, csak tavaly több mint 180.000 esetben fordult orvoshoz Monoron, fontos városunk vezetésének is, hogy ne elégedetlenül távozzanak Monorról.

Az integrálást követően a rendelő honlapját a http://www.monorszakrendelo.hu/ címen érik el, és az itt található elérhetőségeken tudnak a szakrendelő vezetése felé visszajelzést küldeni a rendelő működéséről.

A Monori Szakrendelő tervezett rendelési szünetei a következő hetekben:

Fül-Orr-Gégészet

Dr. Jakab György rendelése március 29-től bizonytalan ideig szünetel.

 

Kardiológia

Dr. Csirik Irén rendelése 04.09-10-én szünetel.

 

Nőgyógyászat

Dr. Takáts Szabolcs rendelése 04.17-én és 04.27-én szünetel.

 

Sebészet

Dr. Kovács Csaba rendelése 04.24-én és 04.25-én szünetel.

 

Tüdőgondozó

Dr. Burzuk Valéria és Dr. Bende Zoltán rendelése 04.11-12-én továbbképzés miatt szünetel. Tüdőszűrés lesz.

 

Urológia

Dr. Ottlecz István rendelése 04.10-én szünetel.